Mietimme hienoja mainoslauseita, jolla yritys erottuisi monien muiden hyvien ja loistavien tilitoimistojen joukosta.

Tulimme tulokseen, että asiakkaat saavat kertoa sen itse ja samalla on mahtava kertoa miten ammattitaitoisia ja hienoja yrittäjiä meillä on asiakkaina!

Tässä muutamia kommentteja asiakkailtamme:

Tmi Jan Bergman - Espoo, rakennusalan työnjohtotehtävät

” Hyvää yhteistyötä vuodesta 2013 ”

Tmi dogHow - Vantaa, Therese Creutziger

”DogHow on koira-alan pienyritys joka tarjoaa ammattimaista koirien ja koiranomistajien konsultointia ja yksilökoulutusta oman kodin rauhassa.

DogHow työskentelee monipuolisesti ihmisen ja koiran välisen luottamuksen ja yhteistyön puolesta. ”

www.doghow.fi

”Yhteistyömme TalousTeam Laakkonen Oy:n kanssa on sujunut hyvin. TalousTeam Laakkonen Oy on palveleva, joustava ja yhteistyökykyinen tilitoimisto, joka on auttanut minua myös palvelun kehittämisessä. Pienyrittäjän arki helpottuu, kun ammattilainen on apuna kirjanpidossa ja asioissa missä ei itse aina pysy ajan tasalla.

Muutamilla pienillä muutoksilla, yritystoiminnasta jää enemmän myös henkilökohtaiseen talouteen”

Menalab Oy - Helsinki, Sari Kupari

"Menalab Oy on matkailualan start up yritys (Xperience-Chamonix) ja koulutus palveluiden tarjoaja (Xcrew). Yritys on toiminut pitkään, mutta pari vuotta sitten sukupolven vaihdoksen myötä vaihtui myös toimiala.

Talousteam Laakkonen on ollut mukana muutoksessamme ja luottokumppanina on tukenut meitä kansainvälistymisen tiellä. Yhteistyö on ollut ammattitaitoista, suoraviivaista ja mutkatonta. Apu on ollut aina saatavilla, ripeästikin, kun sitä on kaivattu. Myös tulevaisuudessa tulemme käyttämään heidän palvelujaan".

www.xperience-chamonix.com

Himanikkari - Järvenpää, Ilkka Uusisilta

”Himanikkari on kotien remonttipalveluyritys, jonka toimipiste on Järvenpäässä ja toimialueena on Uusimaa. Yhden miehen yritys tarjoaa monipuolisia palveluja asumiseen liittyvissä pulmissa ja tarpeissa taulukoukkujen asennuksesta terassien rakentamiseen. Työt tehdään ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.

Olen ollut TalousTeam Laakkonen Oy:n asiakas vuodesta 2012 lähtien, enkä ole hetkeäkään katunut tilitoimiston valintaa. Palvelu on ollut aina ystävällistä, yrittäjää tukevaa, ammattitaitoista ja hinta on erittäin kilpailukykyinen. Yrittäjänä koen helpottavaksi sen, että voin huoletta jättää kirjanpidon ammattilaisen käsiin ja keskittyä varsinaiseen työhöni. TalousTeam Laakkonen Oy:n asiakkaana olen kokenut, että koskaan en esitä liian typeriä kysymyksiä kirjanpitoon ja verotukseen liittyen!”

www.himanikkari.net

Verhoomo Saima - Vantaa, Saija Marttila

” Yhteistyö:

Olen tehnyt yhteistyötä TalousTeam Laakkosen kanssa yritykseni perustamisesta (2013) alkaen. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja kirjanpitopalveluiden lisäksi olen saanut selkeää ohjeistusta kaikkiin yritykseni taloutta ja verotusta koskeviin kysymyksiin.

Yritysesittely:

Verhoomo Saima on Vantaalla toimiva verhoomo, joka tarjoaa huonekalujen verhoilu- ja kunnostuspalveluita. Palveluihin kuuluu myös ompelupalvelut, kuten veneiden patjat ja tuolien irtopäälliset. Verhoomo Saima palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita.”

www.verhoomosaima.fi

Ka-Ja Siivous Ay - Espoo, Janika ja Kaupo Oper

”Ka-Ja Siivous Ay on pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys. Teemme kaikki siivousalan työt laadukkaasti ammattitaidolla. Töitä teemme arkisin 8.00-17.00 välisellä ajalla. Meidän kotisivu löydy www.ka-jasiivous.fi
TalousTeam Laakkonen Oy:n kanssa on ollut erinomaisen hyvä yhteistyö! Kaikki meidän asiat on ollut kunnossa ja olemme saanut apua kun on tullut jotain kysyttävä. He auttoivat meitä myös alusta asti kun perustimme oman yrityksen. Isot kiitokset heille. ”

Jos haluat saada hyvää ja ammattitaitoista tilitoimistopalvelua, pyydä tarjous! 

Yhteydenotto